Thursday, February 10, 2011

Nina's 1st GA

Hasil perahan otak Nliana pada 11:33 PM



Okeyh
Malam ne cuma berhajat nak join contest dengan GA je
Cerita2 lain yang berkaitan tu esok2 jela eh
Nanti post banyak2 orang bosan pulak nak baca kan
Tak pasal2 semua orang jadi macam ne ha
MySpace



GA kali ne sebab kena tag dengan peserta contest ai jugak
Zubir nama dia
Boleh terjah blog dia ye nanti




Nak join GA ne kena lengkapkan slogan ne:
" Saya layak memiliki Nina's 1st GA kerana saya nak merasa jugak souvenirs dari New Zealand tu"
MySpace




Tarikh tutup:
28/2/2011



Tag:
Semua yang baca entri ne
Terima kasih
MySpace

3 insan berkata-kata:

Any Message?

 

One Moment In Time Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review