Thursday, February 17, 2011

Saya Kurang Sihat

Hasil perahan otak Nliana pada 7:56 PM




Assalamualaikum
Diharapkan semua orang sihat2 belaka la ye
Agak lama jugak tak update
Banyak benda sebenarnya nak update
Tapi tak terupdate jugak
Jadi, mintak maaf la kepada sesiapa yang singgah tapi still nampak entri yang lama jugak
MySpace




Sejak akhir2 ni rasa macam sangat tak sihat
Badan ni rasa penat yang teramat sangat
Kadang2 badan ni panas yang teramat sangat
MySpace
Kepala rasa macam berat yang teramat sangat
MySpace
Banyak kali jugak rasa nak pengsan





Kalau dulu, setiap kali sakit mesti malas nak makan ubat
Walaupun ramai yang membebel suruh makan tapi tetap tak makan jugak
Sebab selalunya tido je la jalan yang terbaik untuk hilangkan rasa sakit tu
Tapi sekarang dah terbalik
Panadol tu dah jadi macam gula2 pulak
Setiap hari kena beli sebab habis
Dah tak tahan rasa sakit kali ni
Kalau dulu memang boleh tahan
Tak tau la kenapa
MySpace mungkin
Bos kat ofis tu tengah pregnant
Semua benda tak kena pada pandangan mata dia
Dah la every movement nak kena inform kat dia
MySpace
Macam budak2 pulak nak kena inform2
Dia ingat dia je ada angin
Angin orang lain dia tak tau lagi macam mana
Nasib la dia tu bos
Kalau tak memang dah lama kena MySpace
Macam bagus je dia tu
MySpace
Senang cakap, ai ngan bos ai tu memang tak sekepala la
Okeyh, entri kali ni bukan pasal bos ai yang macam bagus tu






Malas la nak membebel2 panjang2
Doakan ai cepat sihat ye
MySpace
Sayang korang semua
MySpace


2 insan berkata-kata:

:: Noonoy :: said...

semoga cepat sembuh! sbr jer lah ngan kerenah bos tu~ hihi ;)

Noor Liana said...

tenkiu darling!!!
yela...nasib baik dia yang jadi bos bukan ai
kalau tak siap la dia
hehe

Any Message?

 

One Moment In Time Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review