Thursday, April 7, 2011

I Am Gonna Miss Her

Hasil perahan otak Nliana pada 10:01 PM






[Thanks Encik G]


Assalamualaikum
Macam mana dengan hari korang semua?
Ok ke KO?
MySpace
Hari ni tersangat banyak la kerja kat office tu
Dan my big boss pulak masuk agak awal hari ni
Mata dah tak larat nak bukak dah tadi
Walaupun ke sana ke mari tak berhenti2
MySpace
Poyo je minah ni
Emy (rakan sebilik) lagi la
Muka macam disaster gila
Tengah2 dok buat kerja tiba2


Emy: Yana, suka tak makan kek secret recipe?
Me: Suka je, nape?
Emy: Kalau pukul 3 sampai 6 dapat free hot drink kan?
Me: Yup



Lepas tu kitorang sambung buat kerja since tiba2 big boss lalu kat sebelah
Muka gila cover plus kusyuk nak mampus
Pekerja yang berdedikasi la katakan
MySpace
[Sila gelak sebab semua ni hanyalah poyo belaka]
Bila jam menunjukkan pukul 5.28 petang
Aku dengan bestnya g jumpa big boss


Me: Kak A**, ade pape lagi tak?
Kak A**: Takde la kot
Me: Ok, kitorang balik dulu la eh. Bye Kak A**
MySpace
Muka happy sebab boleh balik




Ada lagi dialog


Emy: Yana, diorang sume dah balik eh?
Me: Aah, dari tadi lagi
Emy: Yana sorang2 la kan?Ada nak rushing g mana2 x?
Me: Takde la plak. Balik umah terus la kot
Emy: Jom Emy nak bawak g Secret Recipe
Me: Owh, cantik r. Jom2 cepat. Nanti tak sempat dapat free hot drink.



Kitorang g SR kat Giant Kelana Jaya sebab Emy ada nak beli barang
Lama gila kot kitorang dok melepak kat SR
Nak dekat sejam lebih
Macam2 cerita keluar
Kesian sangat tengok muka Emy tadi
Sangat2 disappointed dengan my big boss
Memang sangat tak patut pun dia buat macam tu
Macam dia sangat tak menghargai apa yang Emy buat
Macam tak cukup je lagi apa yang kitorang dah tolong dia
  • Balik malam la. Pernah je dalam seminggu tu kena balik lambat. Nasib baik ada Emy. Nasib baik dia nak tumpangkan sampai OU. Lepas ni Emy dah takde, kena balik sorang2 la jawabnyaMySpace
  • Kerja berlambak la. Ikut suka hati dia je nak bagi kerja time bila. Kadang2 dah pukul 4 lebih pun dia main suka hati bagi kerja banyak2. Pagi2 time kitorang takde kerja apa tak mau bagiMySpace
  • Siap kena maki hamun lagi. Lambat sikit kena marah. Silap sikit kena marah. Kadang2 dia yang silap cakap lepas tu kitorang jugak yang kena marah. Kalau apa2 pun mesti dia akan cari salah kitorang. Dia nak menang je. Tak nak mengaku salah langsung. Tak pernah la kata selama apa yang kitorang buat ni dia puas hati MySpace


To Emy,
Thanks pasal tadi [macam la dia tau blog aku]
Lepas ni mesti rasa sunyi sebab Emy takde lagi kat situ
Dulu masa bosan2, masa stress, masa bengang dekat Kak A** Emy ada
Lepas ni Emy dah takde
Nak mengadu dekat sape?MySpace
Nak harapkan staf yang baru masuk tu MySpace
Sangat tak best sebab dia lelaki
Thanks sebab selalu tumpangkan aku balik
I am gonna miss you Emy
MySpace


1 insan berkata-kata:

Anonymous said...

kerja kat u ni pon banyak.. nie yang buat tak nak masuk alam pekerjaan nie.. letih dah rasa.. bila lah nak goyang kaki and duit masuk jer

http://iliaisy.blogspot.com/

Any Message?

 

One Moment In Time Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review