Saturday, June 11, 2011

Aku Masih Berjaga

Hasil perahan otak Nliana pada 2:42 AM
Assalamualaikum dan selamat pagi. Adoiiiiiiiiiiiiiiiii[tiru zizan nye style] MySpace. Dah la tadi dua kali jugak terdengar bunyi pelik2 kat luar rumah. Eiiii, seram!!!MySpace. Ok, aku memang penakut tapi buat2 berani MySpace



Kebosanan la duduk kat rumah takde buat apa ni. Makan, tido, fb, blog, tengok muvie Hantu Kak Limah. Huh!!! Sangat tak berkembang minda aku ni. Kerja pun tengah cari ni. Dah berapa banyak aku apply tapi setakat ni takde rezeki pun lagi.



Minggu depan nak kena menjejakkan kaki semula dekat Nilai. Ingatkan last month la kali terakhir nak berpijak kat bumi Nilai. Adoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii[tiru zizan lagi]. Nak present ape entah nanti. Setakat nak present tu boleh la tapi bila sampai kat part Q & A tu memang lomah lutut den ni ha. Lantak la kan. Lagi pulak research aku tu pun dah siap lama, 5 bulan lebih dah. Aim aku nak present ni semata2 nak bagi dapat markah je untuk cover markah2 lain. Mana tau ada rezeki dapat la A- ke kan. Aku memang tak mngharapkan A pun sebab memang rasa macam tak layak.



[Oh ya. Dia sudah kembali single. MySpace Suka hati aku tau. Hari tu beria2 letak status 'in a relationship' tapi tup2 tak lama lepas tu dah 'single' balik.MySpace. Gelak jahat. Aku suka tau!!!!!"Ku menunggu, menunggu kau putus dengan kekasihmu"MySpace]

3 insan berkata-kata:

dayanadarmawi said...

amboy , suke nye siap nyanyi lgu rossa lgi hha :D

NormaLiza Mah said...

salam perkenalan.
saja drop by baca entry....
menabung dgn klik nffng sekali.
semoga menjadi blogger yg berjaya..
daa~
http://www.churpchurp.com/normaliza/share/marie-francebodyline
klik ini juga.

'Angel' Ina said...

dayana: hehe, tiba2 terminat lagu tu...kih3


normaliza: hehe...tq

Any Message?

 

One Moment In Time Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review