Wednesday, July 6, 2011

Gua Nangis!!!

Hasil perahan otak Nliana pada 10:47 PM



Juvana
Isnin-9 malam
TV3



Satu2 nye drama yang aku layan buat masa sekarang. Aku ni jenis yang tak tengok tv sangat so kalau rumah takde tv pun aku masih boleh hidup lagi la. MyEm0.Com Tapi kalau takde internet, parah jugak la kot.


Sekarang ni dah episod 11 so makna nye ada lagi 2 episod je. MyEm0.Com Apsal la director ni buat sikit sangat episod? Macam tak puas je nak tengok.


Kenapa aku suka??
  • Every week ada je something yang membuatkan aku akan rasa teruja nak tengok lagi dan lagi dan lagi
  • Scene2 dia macam real je tambah2 scene gaduh2, pukul2 tu. Best bro!!!
  • Lakonan yang sangat menjadi. Watak kegemaran aku dalam drama ni mestilah Botak dengan Apek. Terbaekkkkkkkkkkk!!!!!!!!
  • Drama ni ada pengajaran. Aku dah bosan tengok drama2 lain dekat tv tu. Alih2 drama cinta, kisah orang2 kaya bla bla bla.

Baru tadi dapat tengok episod 11. Aku nangis ow!!! Sebab rasa tersangat tersentuh tengok episod ni. Orang2 yang tengok mesti tau kan kenapa.

Peace!!!


0 insan berkata-kata:

Any Message?

 

One Moment In Time Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review