Sunday, July 3, 2011

Serabut Kepala La

Hasil perahan otak Nliana pada 4:57 PM
Assalamualaikum

Kalau ikutkan aku nak buat header baru tapi aku buat2 tak jadi la pulak. Besar sangat bila letak header tu. Terasa tersangat tak cantik lalu aku pun tak jadi la nak letak.

Ok, serabut la kepala ni ha. Tadi pegi BN Youth Job Fair dekat IKM Sungai Petani dengan ayah aku. Last day arini. Dah macam banyak je booth kosong. Aku round2 je kat situ sambil ayah aku g booth SPR tukar dia punya alamat. Banyak je job kot tapi aku langsung tak tertarik hati. Bukan nak memilih tapi macam banyak job yang tak berkaitan dengan aku pun. Demmm!!! Aku just tinggal resume dekat Koridor Utara tu je. Tu je ok.

Dalam kereta tadi, aku dengar lagu yang Ramli Sarip nyanyi dengan sape ntah, lupa dah tapi yang ni versi baru tapi singer lain yang nyanyi. What the??? Arrangement baru ni buat aku rasa nak muntah + pengsan. Aku paling menyampah bila dengar lagu lama tapi arrangement baru. Sakit dado den ni ha. Bukan tak boleh nak arrange baru tapi macam tak berapa nak sedap la telinga aku dengar, tak tau la telinga orang lain macam mana kan.

Lagi2 menyerabutkan kepala otak ni bila aku blogwalking lepas tu dengar lagu dekat blog orang. Serabut ow!!! Bukan tak boleh nak letak lagu tapi kalau boleh letak la widget yang boleh pausekan lagu kat blog tu. Aku memang suka dengar lagu tapi bukannya aku nak dengar lagu2 yang ada dekat blog orang tu. Kalau lagu yang aku minat takpe la jugak. Dulu aku pun ada jugak letak lagu dalam blog tapi aku sendiri rasa serabut sebab tu aku buang.

Diharap takde sape la terasa hati. Ok

0 insan berkata-kata:

Any Message?

 

One Moment In Time Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review