Wednesday, December 21, 2011

Ketagihan melampau

Hasil perahan otak Nliana pada 8:08 PM











Assalamualaikum

Best kan petang ni tak hujan?Ingat nak pegi pasar malam dekat Pantai Dalam tapi beg pulak penuh barang kiri kanan MySpace...Dah la last week tak dapat pegi sebab hujan...MySpace

Semenjak attachment dekat Etiqa (Dataran Maybank) dekat Bangsar tu, tiba2 je teraddicted dengan sesuatu yang aku memang langsung tak bolah nak consume...Minggu ni saja 3 days in a row beli...Sampai akak2 ofis tu perasan hari2 beli


Hari Isnin: Firah puasa so kena lunch berdua dengan Sahir...tapi Sahir mesej sebab budak ofis dia ajak lunch sekali, so tak jadi lunch dengan Sahir then turun bawah pegi Gloria Jean's Beli White Ice Chocolate...Tak fikir yang ia adalah coklat, main order je






Sekali malam, amek kau...saket kepala segala...nak pengsan pun ada...MySpace...padan muka...sapa suruh carik pasal kan


Hari Selasa: After lunch beli lagi...very vanilla chiller...hari selasa;ladies day so dapat diskaun 30%...MySpace...ini pun main order je...x fikir langsung





Fresh espresso, milk and smooth, aromatic vanilla blended with ice and topped with whipped cream.


Hari ni: Dalam nak dekat jam 12 tu akak2 ofis ajak turun bawah makan free...MySpace...tunggu lagi kan...dan aku tersalah amek air, teramek nescafe kau...air yang aku dah tak minum 3 tahun tu...sebab terconfuse dengan air teh...color dia terbalik...dah amek, minum jela aku...pusing aku seketika...tapi gedik jugak habis kan...hari ini dalam sejarah...lepas teman Firah lunch, pegi lagi Gloria Jean's beli lagi very vanilla chiller...gila!!!MySpace


0 insan berkata-kata:

Any Message?

 

One Moment In Time Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review