Saturday, June 16, 2012

Mimpi Jadi Nyata

Hasil perahan otak Nliana pada 9:12 PM

Assalamualaikum
Sekarang demam Euro 2012
Team yang aku sokong mestilah England & Germany
Oh ye
Semalam kan game England vs Sweden

Sebelum tu pukul 10 konon2 la nak layan Prince of Persia kan tapi sekali in the middle tertido
Siap mimpi Englaand belasah Sweden 3-2
Lepas tu terjaga
Tengok2 game dah start tapi still 0-0 lagi, kecewa so tido balik
Terjaga lagi England dah 1, tido balik
Lagi sekali terjaga dah 2-2, lagi la kecewa sebab masa tu tinggal +/- 20 minit je kot
Tido balik dan tak bangun2 sampai pagi
Bangun2 je dari tido dapat news England menang 3-2
Haha
Tak sangka betul pulak mimpi aku





Ini jersi England aku, siap ade number & nama lagi!!


Jersi Germany pun ada jugak tapi tak snap gambanye




Sembang2 pasal Euro dengan beliau lepas aku bengang yang amat dekat kawan aku
Dia suruh tengok bola malam ni bagi hilang stress
Aku pulak cakap group A aku tak layan
Dia cakap aku kerek
Aku tanya dia sokong mana
Dia balas dia sokong Filipina
Aku gelakkan je, pandai je buat kelakar masa aku tengah bengang
BTW, beliau sangat kelakar!!!




0 insan berkata-kata:

Any Message?

 

One Moment In Time Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review