Monday, October 7, 2013

SPECIAL BIRTHDAY GIVEAWAY BERNILAI RM750

Hasil perahan otak Nliana pada 9:43 PM 1 insan berkata-kata
Assalamualaikum!

Dah lama tak join contest. Terjumpa satu masa tengah blogwalking tadi. Contest adalah sempena birthday Nabila yang ke-17 & juga followers yang dah sampai 7000 orang.

Sesiapa nak join, boleh klik banner kat bawah ni.







Sunday, June 16, 2013

Kenapa nak susah bayar lebih kalau ada yang murah?

Hasil perahan otak Nliana pada 1:29 AM 0 insan berkata-kata
Assalamualaikum. Lama tinggal dah nak bersawang agaknya blog ni. Hehe

Tiba2 macam feling2 happy pulak. Haha xde kena mengena pun ok.

Oh ya, mesti korang rajin kan pegi spa. Sumpah aku tak pernah jejak spa. Ada la kan bercita2 nak jejak spa, nak buat facial la itu la ini la tapi haremmmmmmmmm.

Aku ada jumpa sorang kakak ni jual barang spa online sebab stalk blog namee!! Yippieeeee

So aku dah borong banyak2!! Haaaaaaaa hamek kau. Daripada buang duit pegi spa yang mahal tu baik beli ni. Boleh jugak buat banyak2 kali kan. Jimat jugak duit.

Tapi rugi jugak tau sebab actually diorang pernah bukak both dekat LRT Bangsar. On the way nak pegi keje tu dah nampak and dah bau yang wangi2 kat situ tapi tak terasa nak singgah pun. Sedih!!


Hasil belian. Hehe. Untuk kebaikan diri sendiri tak salah kan belanja lebih sikit



Yang kaler putih tengah2 tu adalah sabun...perghhhh best tau guna






Garam spa kaki. Belum try lagi





Set untuk resdung





Mintak maap gambo senget. Hehe. Aku beli lulur rempah. Oh mai!!! Best tau guna. Terasa lembut lagi gebu kulit tau. Syok pulak bau kulit badan sendiri. Lalalalalalala





Lavender oil. Pakai je memang mata cepat nak tutup tido. Hehe


Korang kalau rasa nak beli boleh la lawat blog kak jijie. Best tau service akak ni. Tip top!!












Any Message?

 

One Moment In Time Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review